Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Mit mond el rólad a kedvenc bögréd?

2017. október 23. - Megérzések_admin

Ugye neked is van egy olyan bögréd, amiből szívesebben kortyolsz? Amit öröm kézbe venni? Amit akkor látsz a lelki szemeid előtt, amikor a reggeli kávédról ábrándozol? Az biztos, hogy a forró italok szerelmeseiről nagyon sokat elárul, hogy miből isszák legszívesebben a narancsos csokoládét, a mézzel édesített, házi készítésű almás teát vagy a forraltbort.

blofejlec.jpg

Egy bögre nagyon jól kifejezi az ember személyiségét, ráadásul szuper ajándékötlet a legjobb barátnődnek vagy épp a párodnak. Természetesen – persze – magadat is meglepheted egy porceláncsodával. Lássuk, te melyiket választanád az itt felsoroltak közül.

new-york-bogre.png

New York, New York

A nagyvárosi lányok és az utazás szerelmesei szívesen nyúlnak ezért a trendi bögréért. Életüket a kalandvágy és az új megismerése iránti lelkesedés jellemzi. Akkor tudnak feltöltődni, lelkileg erőt meríteni, ha felülhetnek a repülőgépre. A bakancslistájukon a legismertebb városok mellett az eldugottabb, nyugodtabb részek is szerepelnek, és sehonnan sem térnek haza üres kézzel: kávé Rómából, felespohár Verónából, Sangria Barcelónából, tea Londonból és Kulcstartó Párizsból.

Akarok ilyen bögrét >>

love-is-happiness-bogre.pngPárban szép az élet

Szereted egy olyan bögréből kortyolni a kávédat, ami a szerelem szabadságát és az együtt töltött idő boldogságát hirdeti? Akkor te bizonyára egy olyan lélek vagy, aki szívből szereti a kedvesét, és hisz az igaz szerelemben. Szívesen ábrándozol, tervezgeted gondolatban az esküvőt és a szép házat, illetve élsz-halsz a romantikus filmekért. A kedvenced a Szerelmünk lapjai, és persze a romantikus írók – mint Nicholas Sparks és Nora Roberts – legnagyobb művei sem hiányozhatnak a hálószobád polcairól.

Akarok ilyen bögrét >>

maiolica-bogre-bluewhite.png

Minta, minta hátán

Ha egy ilyen bögre ül a konyhaasztalon reggelente, akkor te egy igazán harsány és színes egyéniség vagy. Szereted a mintás, színes és feltűnő dolgokat, és a lakásodat is inkább jellemzi a bohém stílus, mint a letisztultság. Szívesen vagy a barátaid társaságában, ám akkor is jól érzed magad, ha bekuporodhatsz az ágyba egy jó vígjátékra.

 Akarok ilyen bögrét >>

creative-tops-baglyos-bogre-twit.png

Az örök gyerek kedvence

Túl sokszor mondják neked, hogy egy igazi gyermeklélek lakik a testedben. Szeretsz önfeledten nevetni, nem félsz felvállalni önmagadat, vagy gyermeki lelkesedést tanúsítani bármi iránt. Szívesen viccelődsz az emberekkel, és semmit sem reagálsz túl: gyermeki nyugalommal szemléled az eseményeket, és ha véletlenül elesel, felállsz, leporolod a térdedet és már szaladsz is tovább.

Akarok ilyen bögrét >>

amb-rozsas-bogre-antionette.png

Virágzó reggelek

Szereted a szép, színes dolgokat, különösen akkor, ha a vintage stílus uralkodó jegyeit fedezed fel rajtuk. A szobád letisztult és egyedi, tele különleges berendezési tárgyakkal, mint egy vintage szekrény, egy vaskeretes, baldachinos ágy, sok rózsás kép és persze egy fésülködőasztal. Szeretsz visszahúzódni a menedékedbe, és a legjobb társaságot egy könyv jelenti, amit egy forró csokoládé kíséretében olvasol a legszívesebben.

Akarok ilyen bögrét >>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr7913058214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása