Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Hogyan hozd el a vintage stílust az otthonodba?

2017. november 13. - Megérzések_admin

Vannak olyan klasszikus stílusok, amelyek sosem mennek ki a divatból. Ilyen a vintage vagy a rusztikus, amik egyediségükkel feldobják az egész ház hangulatát. A falak között szinte megreked a nyugalom és a béke, így a házba lépve egy pillanat alatt tisztulunk meg a munka okozta görcsöktől és a stressztől. Ruházza hát fel lakását egy kis vintage bájjal!

borito.jpg

Ahhoz, hogy át tudjunk szellemülni, tisztában kell lennünk azzal, hogy mi a stílus védjegye. Az első, hogy virágok nélkül nem létezik harmónia. A vintage és a virágok szinte kéz a kézben járnak, legyen szó díszekről, műcsokrokról, virágmintás tapétáról, ágyhuzatról, plédről és még sorolhatnám.

gallery-1484957497-grandma-decor-floral-wallpaper-sims-hilditch.jpg

Egy asztalról vagy a polcról sem hiányozhat kézimunka terítő. Persze mi ezt azonnal tovább is gondoltuk: ha szívesen készítesz dísztárgyakat, akkor fogd a horgolt terítőket és varrd rá a kedvenc díszpárnádra, vagy csinálj belőle különleges álomfogót.

bc37a915a9d00be4bfb18a7dfabc93a2.jpg

A vintage a régi, klasszikus dolgok újraértelmezését is magába foglalja. Így érdemes meglátogatni a régiségkereskedéseket és felvenni a kreatív szemüveget. Fel lehet dobni egy régi bútort azzal, hogy újratapétázzuk, lehet szerezni csodás kerámia bögréket, amelyek alakja Csészikére emlékezetet, de ne feledkezzünk meg a régi bőröndökről, írógépekről, csipkékről, bakelit lejátszókról és a hagyományos fésülködő asztalról sem. Sőt, akár még egy klasszikus telefon is lehet díszítőelem.

80be5e069dba9dc10596ac41a0523a53.jpg

Szerezz be csipkés napernyőt, vagy lógass le a mennyezetről díszes madárkalitkákat, amelybe tehetsz gyertyákat és virágokat is. Gyújtsd meg őket szürkületben, és máris ott táncolnak a falon a hangulatos narancssárga fények.

ecc595c3f0c4e4284204e204f796d682.jpg

Ebben a dizájnban az a csodálatos, hogy bármit felhasználhatunk. Gondoltad volna például, hogy egy régi bőröndből is lehet asztalt vagy éjjeliszekrényt készíteni, és nem fog kilógni a szoba összképéből? Bámulatos, de így van!

419d8a23b910104d4d249a16cd54b84f.jpg

A vintage stílushoz hozzátartoznak még a képek, a falfestmények és a tükrök is. Lehetőleg jó sok, és minél csicsásabb, annál jobb. A következő kép ad némi inspirációt.

5ef1df5033ae0ff29766ae541e04888e.jpg

Ezzel a bejegyzéssel teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy oda vagyunk ezért a dizájnért, és reméljük, téged is sikerült elvarázsolnunk. Ha a képekből nem nyertél elég inspirációt, kattints a webshopunk linkjére, ahol még többet tudhatsz meg a vintage-ról, sőt még néhány ajándékötletet is találsz.

Képek forrása: pinterest.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr2713260313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása