Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Nincs ötleted, milyen sütemény kerüljön az ünnepi asztalra? Segítünk!

2017. december 17. - Megérzések_admin

Az ünnepi készülődéshez nemcsak az ajándékok felkutatása, hanem az ünnepi menü összeállítása is hozzátartozik. Mindenki izgatott, mindenki lelkes, és vannak olyan családok, ahol már rég összeállt az ebéd és a vacsora ötlete. Ám, ha te még nem tudod, hogy milyen süteménnyel lepd meg magad és a szeretteid, akkor se lógasd az orrod, hiszen összeszedtük neked a legfinomabb ünnepi desszerteket.

fejlec.jpg

Az első recept biztosan ismerős lesz, hiszen nem telhet el a karácsony bejgli nélkül. Most azonban ideje egy kicsit feldobnod a hagyományos receptet. Keverhetsz például a diós és a mákos töltelékhez egyaránt narancs- és citromhéjat. Kattints a receptért a következő linkre, majd szerezz be hozzá egy csodaszép desszerttányért is.

Az alapanyagok pontos kiméréséhez pedig hadd ajánljunk neked egy szemet gyönyörködtető konyhai mérleget. Tovább >>

8e828b7de9f4a9fa6e1577225d8ea9ad.jpg

A következő desszertet mindenki imádni fogja, hiszen könnyen és gyorsan elkészíthető. Ez pedig nem más, mint a kókuszgolyó. Mivel azonban karácsony van, nyugodtan keverj hozzá mézeskalács vagy forralt bor fűszerkeveréket. Izgalmasan hangzik, nem igaz? A receptért kattints erre a linkre, a szépséges, vintage stílusú desszerttányérokért pedig ide.

Ha szívesen kortyolgatsz forralt bort vagy narancsos forró csokoládét, akkor tekintsd meg bögrekínálatunkat is! Tovább >> 

e672125c9e1e8c316d1d12be6311db9d.jpg

Eddig két hagyományos desszertet ismerhettünk meg, de most jöjjön valami egészen különleges. Mondjuk egy kis narancsos tiramisu limoncellóval. Narancsos ízvilágával tökéletesen odaillik az ünnepi asztalra. A receptért a következő linkre kell kattintanod, az elkészítéséhez pedig hadd ajánljunk egy csodaszép, rusztikus, kerámia keverőtálat.

0a26dd89032b5448b60497c56f119bd0.jpg

Korábban említettük, hogy a karácsony nem múlhat el bejgli nélkül. Így van ez a mézeskaláccsal is. Sőt, a kis süteményeket még a karácsonyfára is fel lehet akasztani. A puha mézeskalács receptjéért kattints erre a linkre, ha pedig még egy szépséges szalvétát is vennél a tálalóedényed aljára, akkor azt itt teheted meg.

Hadd ajánljunk neked továbbá egy süteményes fémdobozt is, amiben a mézeskalácsot, illetve a különböző kekszeket tarthatod. Ez a doboz olyan stílusos és szépséges, hogy még a tálalóedény szerepét is betölti.

Nos, kedves olvasóink, reméljük sikerült ötletet adnunk, és engedjétek meg, hogy az elsők között kívánjunk nektek kellemes ünnepeket, valamint békés és boldog karácsonyt!

 

Képek forrása: pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr9313507567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása