Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Te tudod, mivel lepd meg a kávéimádó barátnőd? Megmutatjuk!

2017. december 28. - Megérzések_admin

Bizonyára neked is van olyan barátnőd, aki szívesen áldoz a kávé oltárán. Azzal kel, azzal fekszik, és napközben is csak egy jó lattén jár az esze. Neki a kávézás egy rituálé, egy kis szertartás, amikor élvezettel nyel le minden egyes kortyot. Neki a fülbevalója is kávécsésze alakú, így bármit is néztél ki ajándékba a következő termékekből, biztosan a szívébe zár majd.

fejlec_3.jpg

Noha elmúlt a karácsony, ajándékötletekre mindig szükségünk van, jó ajándékot pedig nagyon nehéz találni. Ebben a bejegyzésben azonban összegyűjtöttük azokat az ötleteket, amelyekkel bármikor levehetsz a lábáról egy kávéimádót.

Ha a barátnőd az a tejeskávés fajta, tehát nem csészéből issza az eszpresszót, akkor biztosan örül majd egy jó nagy bögrének, amit a kedve szerint tölthet tele. Ó, és persze erről sem hiányozhat a kávé felirat! Még jobb, ha egy ajándéktáskába teszed, bele pedig néhány különleges kávét, mint a levendulás vagy a puncsos. Sőt, tegyél hozzá egy kerámia kávésdobozt is, amibe tárolhatja a babot vagy a port.

Megrendelem a kávésbögrét >> 

kitchen-basics-porcelan-kavesbogre.png

Meglepheted akár egy utazóbögrével is, amit bármikor bárhová magával vihet. Ha reggel nincs ideje nyugodtan megkávézni, csak feltölti a bögrét, és már szaladhat is a villamoshoz, közben kortyolgathatja az istenien meleg és édes italt. Télen pedig még a kezét is melegíteni fogja.

Megrendelem az utazóbögrét >> 

utazobogre-atlas.png

Le tudod venni a lábáról néhány kávés aromájú, édesen krémes trüffel golyóval is, amit te magad készítettél. Tedd be a golyókat egy virágos fémdobozba, és add át az ajándékot stílusosan. Előtte azonban béleld ki a dobozt egy darab sütőpapírral.

cbd7ac1cb5a5f4ec25170abb1459a09f.jpg

De készíthetsz neki képet is, amit kávébabokkal töltesz meg, vagy gyertyatartót, amibe szintén babok kerülnek. Sőt, ha nagy utazó vagy, akkor bárhol jársz a világban, mindig gondolj a barátnődre, és szerezz neki különleges, külföldi kávékat.

0313ce2bfa97dd1eda61aeff4974b7f2.jpg

Említettem a gyertyatartót, ám itt van még egy ötlet: vegyél néhány nagy gyertyát (lehetőleg kávé illatút), ragassz rájuk kávébabokat és voilá! Egyedi és imádnivaló!

További ajándékötleteinkért keresd fel a Pinterest oldalunkat. Számos ötletes képet gyűjtöttünk neked össze!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr6013529279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása