Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

5 lenyűgözően kreatív lépcső, amit imádni fogsz

2018. január 17. - Megérzések_admin

Te is érezted már, hogy úgy csinálnál valami kreatív dolgot a lakásban, de nem tudod mit és hogyan? Ott van az ötlet az agyad legtávolabbi zugában, de valahogy nem akar előtörni és kiteljesedni. Szerencsére itt vagyunk neked mi, hogy előcsalogassuk a kreatív oldaladat és rengeteg szuper ideával lássunk el. A következő bejegyzésünket is érdemes eltenni a könyvjelzőbe, ha egy kis színt vinnél a lépcsőfokaidra.

lepcsofejlec.jpg

Ha egy kis életet akarsz vinni a házban futó lépcsőbe, nem kell túl nagy dolgokra gondolnod: szükségtelen az új korlát, és inkább ne szűkítsd virágokkal a fokokat. Egyszerűn ragadj festéket vagy matricát! Itt van öt lenyűgözően kreatív lépcső, amelyek közül az egyik még a pozitív gondolkodásban is segít.

2ad8f1947ed792aa88baaec63a58593b.jpg

Ez a lépcső azoknak való, akik szeretik a mozgalmas mintákat és a feltűnő színeket. Egy modern lakásban nem biztos, hogy megállja a helyét, ám egy szabadabb stílusú házban igen. Emellett egy jó kis kreatív lépcsőfestés még csajos programnak is jó. Csődítsd össze a bandát, és alkossatok valami elképesztőt!

03b2f55bcf4f64cf4b91d501595ace44.jpg

Hát nem gyönyörűek ezek a letisztult minták? A pasztelos árnyalatok és a visszafogott motívumok nagyon jól illenek egy egyszerű, mégis ízlésesen vidám otthonhoz. Ezt megoldhatod matricával vagy különböző tapétákkal is, ám ha van türelmed, ragadj ecsetet!

17d3261a6fa11c63f5de5534441c9e47.jpg

Szeretnél pozitívan gondolkodni és hálával szemlélni a jövőt? Ez a lépcső biztosan segíteni fog! Amikor ballagsz föfelé vagy elmész előtte, mindig figyelmeztet majd, hogy legyél boldog és gondolkodj pozitívan. Ha ez volt az újévi fogadalmad, akkor szerezz be néhány matricát, hogy sose feledkezz meg a pozitív életszemléletről.

4631e429a306d1ff64fa86d31c24753a.jpg

Ez a lépcső tökéletes kiegészítője egy görög stílusú háznak, de egy modern otthonban is ugyanolyan jól mutat.

5317a3917a5bbf2024e8a462b37e0742.jpg

Kétség sem férhet hozzá: ez a könyvimádók lépcsője! Te milyen könyvcímeket ragasztanál a fokok oldalára? Oszd meg velünk a bejegyzés alatt egy hozzászólásban!

Ha pedig lépcső, akkor tetőtér! Szeretnéd, hogy a tetőtered ahová a gyönyörű, új lépcsőd vezet  ne egy hideg, szigeteletlen helyiség legyen, hanem egy olyan menedék, ahová bármikor elrejtőzhetsz a munka és adott esetben a hűvös elől? Akkor mindenképp fordulj szakértőhöz, és kérj tanácsot! Ismerd meg hát a fújható szigetelés szakértőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr6113582581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása