Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Neked is eleged van már a télből?

2018. február 03. - Megérzések_admin

Te tudod, milyen népszokás kötődik a február 8-a és 13-a közötti napokhoz? A busójárás! És miért akkora szám ez? Máris eláruljuk! A busójárás idején temetjük a telet, a hideget és készülünk a tavaszra, valamint a megújulásra. Hát nem csodálatos? Hamarosan beköszönt a napsütés, a szemünk előtt újul meg a természet, és újra a szekrénybe suvaszthatjuk a téli kabátot. Bizonyára már te is rendkívül izgatott vagy emiatt, ezért össze is állítottunk neked egy bejegyzést arról, hogyan készülj fel a tavasz fogadására.

tavaszfejlec.jpg

Tavasszal rügyezni kezdenek a fák, bimbózni a virágok és egyre többször ébredünk lágy madárcsicsergésre. Ha nálad fent vannak még a téli díszek, akkor azonnal kapkodd le őket, és hangold a lakásod a tavaszra. Vedd elő a pillangós gyertyákat, a pillangós bögrédet és a hímzett virágokkal díszített párnákat. Amikor egy hideg, szürke nap után belépsz a lakásba, töltődj fel a gondolattal: vár a tavasz!

2b5add618efaa88b824062c60e78c3e4.jpg

Amíg nem nyílnak ki a kerti virágok, addig szerezz be néhány műt. Vértezd fel magad ezekkel a színes csodákkal, és garantáltan jobb lesz a kedved, ha a reggeli kávé közben az asztalon álló virágokban gyönyörködhetsz. Néhány hét múlva pedig, amikor a műt felváltja az igazi, már az illatuk is el fog bűvölni.

a984c15526ff3ec455f06c5bc27062e8.jpg

Ha szürkeség és komorság uralkodik a lakásod különböző helyiségeiben, szerezz be néhány szuper színes holmit. Nem kell nagyon rikító, mintás kiegészítőkre gondolnod, csak szolidan! A webshopunkban biztos megtalálod a tökéletes kiegészítőt a lakásod dekorálásához.

ff597b435391811a67c6900cf0da7734.jpg

Ha te inkább a visszafogott stílust képviseled, és nem igazán rajongsz a virágokért, akkor se keseredj el. Rúgd be a kreativitásod motorját, és készíts tavaszváró táblát. Nagyon egyszerű! Mindössze egy falapra, festékre és néhány virágra van szükséged hozzá, amelyet bármelyik kreatív boltból beszerezhetsz. És ez még ajándéknak is tökéletes!

db42ba48bb88f76905cbb7633cf57724.jpg

Reméljük, ezzel a kis összeállítással téged is sikerült lázba hoznunk. A téli komor időjárás után jól fog esni egy kis napsütés, hiszen így a megújulással és a céljainkkal is szívesebben foglalkozunk. Ha pedig szeretnél egy  kisördögöt, ami végleg elűzi a telet és minden rosszat, keresd fel az Üvegművész weboldalát.

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr9513629444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása