Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

A méret a lényeg a fürdőszobánál is? Így rendezd be az apró helyiséget!

2018. február 15. - Megérzések_admin

Egy apró konyha képes az idegeinken táncolni, a csepp fürdőtől pedig minden szál hajunk az égnek áll. Nem tudunk pakolni, sőt még megfordulni is alig, közben pedig valahogy muszáj boldogulni, főleg a reggeli rohanás során. A következő tippekkel többé nem fog bosszúságot okozni a picike helyiség.

fejlec_5.jpg

Ha egy egérlyuk nagyságú szobával áldott meg minket az élet, akkor szüntelenül azon kell agyalni, hogyan tudunk helyet teremteni. Ez első nekifutásra nehéznek tűnhet, de minden problémára van megoldás. A falba vájt polcokkal például rengeteg extra helyet nyerhetünk, ahogy azzal is, ha tükrös szekrényt akasztunk a falra a mosdó fölé.

Az is egy jó praktika, ha olyan mosdókagylót szereltetsz be, ami vascsöveken áll, és a vízszintes csőre rá tudod akasztani például a kéztörlőt, esetleg száradni a törölközőket. Tartót persze a falra is tehetsz, például a kád fölé.

6f4273b20a1064cc7d7099f7c592324d.jpg

Használj ovális tükröket! Mivel ez a forma a mennyezet felé nyúlik, magasabbnak és nagyobbnak tűnik a fürdőszoba. És ne feledd! Amíg van szabad falfelület, ne ess kétségbe! A falra ugyanis szerelhetsz még több polcot, ahová a törölközőket, a vécépapír gurigákat és az egyéb tisztítószereket teheted. Azok sem a földön foglalják a helyet! De polcok helyett használhatsz zsebekkel ellátott hálót vagy szövetet is.

A kis helyiségeknél igyekszünk mindent kihasználni, azonban a sarkokról általában elfeledkezünk. Például szereltess be sarokmosdót a hagyományos helyett. Így átengeded a helyet mondjuk a kádnak vagy a vécének.

rustic-bathroom-589dbb545f9b58819c742f1d.jpg

Nem feltétlenül kell a megszokott dolgokhoz ragaszkodnod, nyugodtan hágd át a szabályokat! Ha körbepillantasz a parányi fürdőben, egy idő után meg fogod látni, hol tudnál még több helyet nyerni magadnak. Például, ha a szekrény belső oldalára helyezed fel a fogkefetartót és nem poharat használsz. Vagy ha a fürdőszobai rongyoknak a szekrény ajtajának belső oldalára felszerelsz egy kis tárolót, azokat sem kell kerülgetned.

A megoldások pontosan a szemed előtt vannak, csak meg kell tanulnod helytakarékosan gondolkodni. Reméljük, ezekkel a praktikus ötletekkel sikerült elindítanunk téged a kreativitás útján. Ha pedig néhány legendás fürdőszobai kiegészítőre vágysz, látogass el a webáruházunkba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr7813671556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása