Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

TOP 3 olcsó esküvői dekoráció, amely feledhetetlenné teszi a nagy napot

2018. június 26. - Megérzések_admin

Vészesen közeledik az esküvő napja? Szeretnél olcsó, mégis fantasztikus dekorációkat beszerezni, ám nincs ötleted, honnan? Vedd a kezedbe az irányítást! Mármint szó szerint. Készítsd el saját kezűleg a díszeket, hogy aztán mindenki csak ámuljon: a menyasszony nemcsak gyönyörű, hanem kreatív és tehetséges is.

fejlec1_10.jpg

Néhány éve jártam egy esküvőn, ahol az összes dekorációt saját kezűleg készítette el az ifjú pár és családja: az asztali díszeket, a plafonról lelógó virágokat, az ülőkártyákat, mindent. Azért fogott össze a család, és döntött eme megoldás mellett, mert szerették volna meghúzni a nadrágszíjat, és visszafogni a költekezést. Az esküvő persze annak ellenére is gyönyörű, hangulatos és elképesztő volt, hogy nem több százezres dekorációval oldották meg.

Ha te sem szeretnéd, hogy kifolyjon a kezeid közül a pénz, akkor érdemes néhány ötletet ellesned a következő gyűjteményből. A programfüzet elkészítése például szép kézírást és rengeteg türelmet igényel ugyan, az eredmény azonban kárpótol majd.

Vegyél egy csomó kartonpapírt, ha lehet kétszínűt. Vágd ketté, hogy A5-ös méretű lapokat kapj, lyukaszd ki a bal felső sarkában, fűzz bele szalagot, köss rá egy masnit, és voilá! Fogj egy alkoholos filcet, válassz ki egy betűtípust, és az előlapra írd fel a neveteket és a dátumot. A másik papírra pedig vedd sorra, mikor kezdődik a szertartás, a vacsora, a mulatás stb.

Amennyiben nem vagy biztos az eredményt illetően, íme:

eskuvo1.jpg

Ha asztaldíszben gondolkodsz, akkor se agyald túl a dolgot. Gondoltad volna például, hogy egy hétköznapi, barna színű üvegből milyen pazar váza lehet? Biztosan nem! De bizony így van, és utána már csak néhány szál rózsát és zöld levelet kell beszerezned, esetleg egy csipkés szalagot, amivel átkötheted az üvegeket.

Kételkedsz? Nézd meg a képet, és minden kételyed elszáll.

eskuvo2.jpg

Vagy gyűjtsd össze a családtól a befőttesüvegeket, fesd be, esetleg köss rájuk egy szalagot, és ámulj! Egy újabb tökéletes váza, amely teljesen megdöbbenti majd a násznépet. Sőt, a virágok közé még egy kártyát is beállíthatsz, amelyen az asztalszámozás szerepel.

Befőttesüveg meg minden háztartásban van!

eskuvo3.jpg

De menjünk is gyorsan tovább, hiszen van még ötlet a tarsolyunkban. Itthon gyakran készíttetnek esküvői mézeskalácsot a vendégeknek a pár nevével és az esküvő dátumával. Miért ne kérhetnéd meg a koszorúslányokat és a család nő tagjait, hogy segítsenek megsütni és feldíszíteni a nagy napra? Így persze nem valószínű, hogy egységesek lesznek, de miért baj ez? Nem kell mindent úgy csinálni, mint a nagy átlag! Így lesz felejthetetlen az esküvő.

A következő dolog, amit szintén ki lehet váltani egy DIY-ötlettel, az az ültetőkártya. Ha többet akarsz egy csicsás papírnál az asztalon, akkor használd a fantáziád! Tedd a kártyákat például parafa dugóba! Hát nem szuper?

46db47090a59102d5a0e686075a054c0.jpg

Hasonlóan ötletes ez a megoldás is:

spring-wedding-place-card-ideas-black-paper-flag-tag.jpg

Reméljük, sikerült egy kicsit beindítanunk a fantáziádat, és már látod, hogy az egyszerű és olcsó dolgok is lehetnek egyediek, kreatívak és feledhetetlenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr1314074471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása