Welcome Home Blog - Érezd magad otthon!

A méret a lényeg a fürdőszobánál is? Így rendezd be az apró helyiséget!

2018. február 15. - Ludányi Bettina

Egy apró konyha képes az idegeinken táncolni, a csepp fürdőtől pedig minden szál hajunk az égnek áll. Nem tudunk pakolni, sőt még megfordulni is alig, közben pedig valahogy muszáj boldogulni, főleg a reggeli rohanás során. A következő tippekkel többé nem fog bosszúságot okozni a picike helyiség.

fejlec_5.jpg

Tovább

Ugye, milyen bosszantó tud lenni a sötét szoba? Vigyél fényt az életedbe ablakcsere nélkül!

Gyönyörűek azok a házak, ahol hatalmas, földig érő ablakokon árad be a fény a szobába. Olyan, mintha minden szó szerint fényárban úszna. Ellenben azokkal a helyiségekkel, ahol alig szökik be egy apró fénysugár a kis ablakon. Mi ilyenkor a teendő, ha nem szeretnéd kibontani a falat és egy nagyobb ablakot beépíteni? Olvass tovább, mindjárt kiderül!

fejlec1_2.jpg

Tovább

Neked is eleged van már a télből?

Te tudod, milyen népszokás kötődik a február 8-a és 13-a közötti napokhoz? A busójárás! És miért akkora szám ez? Máris eláruljuk! A busójárás idején temetjük a telet, a hideget és készülünk a tavaszra, valamint a megújulásra. Hát nem csodálatos? Hamarosan beköszönt a napsütés, a szemünk előtt újul meg a természet, és újra a szekrénybe suvaszthatjuk a téli kabátot. Bizonyára már te is rendkívül izgatott vagy emiatt, ezért össze is állítottunk neked egy bejegyzést arról, hogyan készülj fel a tavasz fogadására.

tavaszfejlec.jpg

Tovább

Közeleg a Valentin-nap! Így csempéssz egy kis romantikát a hálószobába!

Te sem tudod még, mivel lepd meg a szerelmed Valentin-napon? Töltsetek el kettesben egy romantikus estét! Megmutatjuk, hogyan készülj elő, és hogyan csempéssz egy kis meghittséget a hálószobába.

fejlec1_1.jpg

Tovább

5 lenyűgözően kreatív lépcső, amit imádni fogsz

Te is érezted már, hogy úgy csinálnál valami kreatív dolgot a lakásban, de nem tudod mit és hogyan? Ott van az ötlet az agyad legtávolabbi zugában, de valahogy nem akar előtörni és kiteljesedni. Szerencsére itt vagyunk neked mi, hogy előcsalogassuk a kreatív oldaladat és rengeteg szuper ideával lássunk el. A következő bejegyzésünket is érdemes eltenni a könyvjelzőbe, ha egy kis színt vinnél a lépcsőfokaidra.

lepcsofejlec.jpg

Tovább

Valódi felüdülésre vágysz? Dobd fel az otthonod egy kis bohóval!

Szeretnél egy olyan otthont, ahová felüdülés belépni? Ahol elég körbepillantanod, és máris átjárja a szíved a boldogság és a szabadság? Egy otthon, ami visszatükrözi a színes személyiségedet, a bevállalós vagányságodat és az egyedi stílusodat? Akkor nincs másra szükséged, csak egy csipet lazaságra, két evőkanál mintára és egy jó nagy tál fantáziára. Keverd össze a hozzávalókat, és kész a lélegzetelállító bohém szoba!

fejlec1.jpg

Tovább

Hétvégi látogatás? Ezzel lepd meg a nagymamát!

Sokunk van olyan szerencsés helyzetben, hogy a nagymamája a szomszéd utcában, vagy legalább a szomszéd faluban lakik, így ha egy kis nosztalgiára vágyik, bármikor meglátogathatja. Emellett azonban előfordulhat az is, hogy a nagyszüleink annyira távol élnek tőlünk, hogy csak néhány hetente tudjuk őket meglátogatni. Persze ilyenkor összeül a család és egy kellemes délutánt töltenek el egy felettébb szeretetteljes körben: jól esik a minőségi idő, és próbálunk belőle minél többet elraktározni. Emellett azonban szívesen fejezzük ki szeretetünket egy ajándéktárggyal, egy kis aprósággal is, és ez a kedves gesztus biztosan mosolyt csal a nagyszülők arcára

fejlec_4.jpg

Tovább

Te tudod, mivel lepd meg a kávéimádó barátnőd? Megmutatjuk!

Bizonyára neked is van olyan barátnőd, aki szívesen áldoz a kávé oltárán. Azzal kel, azzal fekszik, és napközben is csak egy jó lattén jár az esze. Neki a kávézás egy rituálé, egy kis szertartás, amikor élvezettel nyel le minden egyes kortyot. Neki a fülbevalója is kávécsésze alakú, így bármit is néztél ki ajándékba a következő termékekből, biztosan a szívébe zár majd.

fejlec_3.jpg

Tovább

Sikkes teadélután a karácsonyfa alatt: így készíts házi teát!

Nincs is jobb délutáni elfoglaltság, mint egy jó meleg tea társaságában beülni a hintaszékbe a kandalló előtt, és sütkérezni a karácsonyfa fényében. Ahogy villódznak a színek, a lelkünket átjárja a karácsony szelleme, az aromás ital fenséges íze pedig kellemes élménnyel kápráztatja el az ízlelőbimbóinkat. Bizony a teázásnak is meg lehet adni a módját, különösen addig, amíg áll a karácsonyfa és díszes ruhában parádézik az egész ház.

fejlec_2.jpg

Tovább

Nincs ötleted, milyen sütemény kerüljön az ünnepi asztalra? Segítünk!

Az ünnepi készülődéshez nemcsak az ajándékok felkutatása, hanem az ünnepi menü összeállítása is hozzátartozik. Mindenki izgatott, mindenki lelkes, és vannak olyan családok, ahol már rég összeállt az ebéd és a vacsora ötlete. Ám, ha te még nem tudod, hogy milyen süteménnyel lepd meg magad és a szeretteid, akkor se lógasd az orrod, hiszen összeszedtük neked a legfinomabb ünnepi desszerteket.

fejlec.jpg

Tovább