Welcome Home Blog - Érezd magad otthon!

Nagy felújításra készülsz? Ezekre mindenképp figyelj!

2018. június 13. - Ludányi Bettina

Meguntad az otthonod? Szeretnéd kicsit feldobni, hangulatosabbá tenni? Minden vágyad, hogy a szomszédok irigyek legyenek a gyönyörű lakásodra? Igen? Szuper! Összeszedtük neked pár korábbi bejegyzésünket, amelyekből számos hasznos tippet elleshetsz.

266e16ec44856827a72a7bca4bf22502.jpg

Tovább

Részeg biciklis, mint dekoráció? Itt vannak a legőrültebb kerti díszek

A kert. Télen szinte egy kietlen puszta, nyáron viszont az otthonunk legkellemesebb része. Noha nem kis munka van vele, megéri a fáradozást, hiszen így bármikor kiülhetünk a virágok és fák közé, hallgathatjuk a madarak csiripelését, és olvashatunk a hintaágyban. Ám nemcsak növényekkel tehetjük még hangulatosabbá, hanem különböző dekorációkkal is. A piac igen színes, így a kovácsoltvas különlegességektől kezdve az aranyos kerti törpékig bármivel feldíszíthetjük otthonunk zöld övezetét.

kertidisz.jpg

Tovább

3+1 könyv, amire Neked is szükséged van az otthonod átalakításához

A nyár ébredezésével a te szívedben is kinyitotta szemeit a vágy, hogy végre átalakítsd az otthonod? A szándék erősen munkál benned, de hiába erőlteted a fantáziád, a kreatív istennő (vagy isten) csak nem akar felébredni benned? Ne izgulj! Minden kezdet nehéz! Ezért is hoztunk el neked négy olyan könyvet, amely garantáltan a hasznodra lesz.

4d37473ba3ed098fc5c054aedafc3898.jpg

Tovább

13 raklapbútor, amelyből 3 a te otthonodból sem hiányozhat

Gondoltad volna, milyen egyedi és stílusos kiegészítők és bútorok születhetnek néhány raklapból? Nem? Akkor garantáltan le fog esni az állad. Kattintsd végig a galériánkat, amit Neked állítottunk össze, és ha elnyerte a tetszésedet, még azt is megmutatjuk, hogyan tudsz Te is divatos raklapbútort készíteni. Készen állsz a teljes döbbenetre? Akkor lássuk azokat a képeket!

raklapfejlec.jpg

Tovább

Ágyneműválasztás 3 egyszerű lépésben

Nagymamáink még mindig a tollra esküsznek, manapság azonban sokkal színesebb és szélesebb a kínálat, mint az ő idejükben volt. Pont emiatt érezzük úgy néha, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk választani. Míg a nagyink még mindig boldog a tollpaplan alatt, addig a mi esetünkben benne van a pakliban, hogy rosszul döntünk, és számos kellemetlen éjszaka vár ránk.

fejlec1_9.jpg

Tovább

Mi micsoda a lakberendezésben? Stílusútmutató

Számos lakberendezési weboldalon találkozol olyan szavakkal, mint a vintage, a country, a klasszikus, és jó lenne, ha végre valaki elmagyarázná, mit jelentenek ezek? Számos stílus létezik, amely köré felépítheted az otthonod, de a legtöbbjüket eddig csak hírből ismerted? Akkor ideje végre tiszta vizet önteni a pohárba, amit mi meg is tettünk ezzel az útmutatóval.

stilusfejlec.jpg

Tovább

Te tudod, mi a rend titka?

Hiába harcolsz folyamatosan a rendetlenség ellen, legtöbbször mégis az győz? Noha több csatát is elvesztettél már, szeretnéd végre a háborút te nyerni? Tudod mi a rend titka? Ne gondolj nagyra, hiszen nem kell feltalálnod a spanyolviaszt. A megoldás: az okos tárolás.

8e8fe9df28747678689bc2893bbd864a.jpg

Tovább

Nyugodt pihenésre vágysz? Így rendezd be a hálószobát!

Nemcsak a közösségi terek, mint a konyha vagy a nappali lehet stílusos, hanem a hálószoba is. Sőt, már csak azért sem szabad elhanyagolni, mert ott pihenünk, relaxálunk és alszunk. Pont emiatt már a színválasztásra és a fényforrásokra is nagy gondot kell fordítani. Ideje hát berendeznünk egy stílusos és egyedi hálót, ahol édes a pihenés.

8b64aaa2cb06323bcf28000b263a2bfe.jpg

Tovább

11 hangulatos ötlet az erkély és a terasz berendezéséhez

Az időjárás kezdi utolérni önmagát; végül csak beköszöntött a jó idő, amelynek következtében mindannyian a szabadba vágyunk. Ezért, ha van teraszod vagy erkélyed, akkor mindenképp használd ki a lehetőséget: hozz létre magadnak egy kellemes relaxáló helyet! Hogyan csináld? Mindjárt megmutatjuk!

erkelyfejlec.jpg

Tovább

Színtan a lakberendezésben, avagy mely árnyalatok passzolnak egymáshoz

A színek nemcsak a divatban, hanem a lakberendezésben is fontosak: szükség van rájuk, hogy megfelelő hangulatot teremtsünk egy adott helyiségben. Viszont sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen színek passzolnak jól egymáshoz, illetve milyen jelentést hordoznak magukban. Ilyenkor van szükségünk a színtanra.

fejlec1_8.jpg

Tovább