Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Unod a hideget, de még nincs karácsonyi hangulatod? Így dekoráld a lakásod

2016. november 15. - Zöldi Anita

Egy korábbi bejegyzésben már írtam arról, mivel tudsz meglepetést és garantáltan örömet okozni utazásmániás barátaidnak, szeretteidnek karácsonykor, ha nem vagy abban a szerencsés helyzetben, hogy egy álomnyaralást vegyél nekik. Most arra gondoltam, adok néhány tippet arra, hogy mivel dobd fel a saját lakásod, ha te magad vagy az utazás szerelmese.

bogrek-beach.png

Ha ebben a hidegben már nagyon hiányzik a tengerpart, vagy csak szeretnéd, ha a képeslapokon és a szuveníreken kívül más is emlékeztetne a lakásban arra, mennyire jó dolog utazni, helyezz el néhányat az alábbi berendezési tárgyakból otthon. Karácsonyra akár magadat is meglepheted velük! Saját emlékeidből is készíthetsz ötletes dekorációt, erre is gyűjtöttem néhány ötletet.

Kezdjük a bejáratnál

Amikor átfázva hazaérsz a munkából, fel fog dobni egy ilyen fogas (bár fura lesz rá strandtörölköző helyett kabátot akasztani):

fogasok.jpg

Irány a konyha

A homokos tengerpartot juttatja eszünkbe ez a jópofa bögrekészlet. Ha egy ilyen bögréből iszod reggel a kávét, biztos nem lesz borús a hanglatod:

4-db-os-tengerparti-bogre-szett.pngIde kattintva tudod ezeket a bögréket beszerezni.

A vacsorát tálalhatjuk ezekből az olívás tálkákból. Daraboljunk össze egy kis fetát, paradicsomot, olívabogyót, és nem csak diétás vacsoránk lesz, de még Görögországban is érezhetjük magunkat néhány percre! 

olivas-talkak.jpg

 Itt tudsz hasonló olívás konyhai kiegészítőket nézegetni.

Fürdőszoba

Szuperül mutat egy ilyen élénk és "mozgalmas" kádkilépő bármelyik fürdőszobában. Egy unalmasnak ígérkező estét is feldob, és máris kedved szottyan tervezgetni a következő nyaralásod!

kadkilepok.jpg


Hálószoba

Ezzel az ágyneművel garantáltan a trópusokon érezheted magad :) Tekerd fel a fűtést, vegyél fel egy nyári, lenge trikót pizsamának és garantáltan meglesz a trópusi hangulat, ráadásul a párod is örülni fog! :)

egzotikus-agynemuhuzat1.jpg

Ezt és hasonló, szépséges ágyneműket ezen az oldalon találsz.

Dekoráció saját emlékekből

Íme néhány aranyos ötlet, amit Te is simán megvalósíthatsz saját emlékeidből, mert nem igényel túl sok eszközt, és igazán kézügyességet sem, lényeg a lelkesedés, és a legszebb emlékek felidézése :)

A kedvencem: képkeretekbe összegyűjtött jegyek és kártyák azokból a városokból, ahol jártál (a képre kattintva még több ötletet találsz):

beszallokartyak.jpg

 

Ha szoktál kavicsokat és kagylókat gyűjteni a tengerparton (van, aki nem szokott?), esetleg homokot is hoztál haza, akkor csinálj belőlük ilyen dekorációkat, gyertyával télen is nagyon hangulatosak:

homok-kagylo-disz.jpg

A kavicsokra írd rá, hol gyűjtötted őket, és tedd egy befőttes üvegbe, vagy egy tálcára. Nem csak azért, mert nagyon hangulatos, hanem mert végre ezek a kis mütyürök is rendben lesznek, és nem bukkansz rá minden nagytakarítás során egy újabb zacskó kavicsra vagy kagylóra! :)

kavicsok.jpg

 

Remélem tetszett az összeállításom, és legközelebb is velem tartasz.

Ha Neked is vannak a fentiekhez hasonló ötleteid, írd meg hozzászólásban, kérlek! Nagyon várom!

Szép napot Neked!

 

(Saját emlékekhez használt képek forrása: Pinterest)

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr7811964237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása