Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Kicsi a nappali? Itt van néhány ötlet, hogy ez többé ne legyen gond!

2018. július 16. - Megérzések_admin

Nem mindenkit áldott meg óriási terekkel a sors. Bizony előfordul, hogy vagy egy szűkös fürdővel, vagy egy apró hálószobával kell harcolnod nap, mint nap. Pedig még talán ez a jobbik eset, hiszen amíg egy ágy kényelmesen elfér a pirinyó hálóban, addig nincs probléma. De mi van akkor, ha a nappaliban nem áll elég hely a rendelkezésünkre? Pont abban a helyiségben, ahol a vendégeket fogadjuk, ahol kényelmesen leheveredünk a tévé előtt, ahol a családi filmezéseket tartjuk. Mi ilyenkor a teendő?

4bfff7598d7c5646c2902f1e7d4776f4.jpg

Szerencsére az emberi kreativitás határtalan. A szemedet becsapva bármikor kitágíthatod a teret, ám néhány praktikus megoldással ténylegesen is nyerhetsz némi szabad helyet. Világos falakkal és tükrökkel a szoba sokkal nagyobbnak tűnik, mint amilyen valójában. Ettől persze nem lesz így, mégis elmúlik az a furcsa érzés, amit úgy tudnánk leírni: összenyomnak a falak.

A kis helyiségeket nem szabad túlrendezni, mert akkor még inkább összezsugorodnak. Csak a legszükségesebb bútorokat és holmikat tartsd benne, és a díszítést se vidd túlzásba.

TIPP: Akassz álló festményeket a falra, így nyújtva meg a szobát.

72bdab933b8c98f8b36f5b3e75b589f3.jpg

Válassz többfunkciós, helytakarékos bútorokat. Mondjuk egy olyan dohányzóasztalt, aminek van alsó polca is, így oda is tudsz pakolni. Netán levehető a teteje, vagyis a belsejébe el tudod rejteni a plédeket.

A zárt bútorok helyett vegyél inkább nyitottat (ha lehet). A függőpolc például azért jó megoldás, mert jól ki tudod vele használni a szabad falrészeket. Erre kerülhetnek a képek, némi dísz, könyvek, esetleg porcelánok.

726db89094212eee6384a10f67db008d.jpg

Sőt, akár a fa irattartót is felfúrhatsz a sarokba polc gyanánt. Furcsán hangzik? Pedig nagyon jól mutat! Ebben a videóban meg is tudod nézni, mennyire.

Ha épp most újítod fel az egész helyiséget, érdemes megkeresni egy profi szakembert, aki készít neked egy szuper beépített polcrendszert. Ez nem csak divatos, de adott esetben az egész falat elfoglalja, tehát rengeteg hellyel szolgál.

Amennyiben elkészültél a nappalival, viszont nem tudod, hogyan dekoráld ki, tekintsd meg ezt a videót is:

Szeretnél egy kis, spanyol stílusú lakást berendezni magadnak? Kattints a következő linkre!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr1514116211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása