Welcome Home Blog - Érezd magad otthon!

Kicsi a nappali? Itt van néhány ötlet, hogy ez többé ne legyen gond!

2018. július 16. - Ludányi Bettina

Nem mindenkit áldott meg óriási terekkel a sors. Bizony előfordul, hogy vagy egy szűkös fürdővel, vagy egy apró hálószobával kell harcolnod nap, mint nap. Pedig még talán ez a jobbik eset, hiszen amíg egy ágy kényelmesen elfér a pirinyó hálóban, addig nincs probléma. De mi van akkor, ha a nappaliban nem áll elég hely a rendelkezésünkre? Pont abban a helyiségben, ahol a vendégeket fogadjuk, ahol kényelmesen leheveredünk a tévé előtt, ahol a családi filmezéseket tartjuk. Mi ilyenkor a teendő?

4bfff7598d7c5646c2902f1e7d4776f4.jpg

Tovább

Macskaszag a lakásban? Így űzd el!

Noha már számos háztartásban megfordulnak a kígyók, pókok, tengeri malacok és nyuszik, még mindig a macska és a kutya a legnépszerűbbek. Vannak, akik szerint nincs helye állatnak a lakásban, míg mások inkább családtagnak tekintik, mint pusztán egy jószágnak a sok közül. Ők lesznek azok, akik még akkor is a lakásban tartják a cicát, ha szétszórja az almot, vagy mindent összeszőröz. Meg lehet ezt előzni? Nos, valójában nem, de van néhány praktika, amivel harcolhatunk ellene.

cicafejlec.jpg

Tovább

Milyen szobanövényt válasszak?

Míg egyeseknek teljesen egyértelmű: nem hiányozhatnak a növények a házból! Addig mások ezt is körültekintően és körülményesen kezelik. Milyen növény? Hova? Milyen kaspó? És még sorolhatnánk a megannyi kérdést, ami felvetődhet növényfronton. Ha meg még a különböző stílusirányzatokat is figyelembe vesszük, akkor aztán teljes a káosz. Mi ennyire nem fogunk belemenni a szobanövénytanba, ám azért néhány hasznos tippet mégis adhatunk. Sőt, azt is megmutatjuk, milyen virág való a megszállott túllocsolóknak.

novenyfejlec.jpg

Tovább

TOP 3 olcsó esküvői dekoráció, amely feledhetetlenné teszi a nagy napot

Vészesen közeledik az esküvő napja? Szeretnél olcsó, mégis fantasztikus dekorációkat beszerezni, ám nincs ötleted, honnan? Vedd a kezedbe az irányítást! Mármint szó szerint. Készítsd el saját kezűleg a díszeket, hogy aztán mindenki csak ámuljon: a menyasszony nemcsak gyönyörű, hanem kreatív és tehetséges is.

fejlec1_10.jpg

Tovább

Egy fiú, egy lány, egy szoba? Így rendezd be!

Ahogy megférhet két dudás egy csárdában, úgy két gyermek is egy szobában. Még akkor is, ha az egyik fiú, a másik pedig lány. A kettéosztott fiú-lány szoba nemcsak akkor jó megoldás, ha kicsi a ház, és kong a büdzsé, hanem akkor is, ha nagyjából egykorúak a gyerekek, és szívesen játszanak együtt. Jó, jó! – mondhatnád. – De hogyan rendezzek be egyetlen szobát fiúsan és lányosan egyaránt? Hát így!

fejlec122345.jpg

Tovább

Nagy felújításra készülsz? Ezekre mindenképp figyelj!

Meguntad az otthonod? Szeretnéd kicsit feldobni, hangulatosabbá tenni? Minden vágyad, hogy a szomszédok irigyek legyenek a gyönyörű lakásodra? Igen? Szuper! Összeszedtük neked pár korábbi bejegyzésünket, amelyekből számos hasznos tippet elleshetsz.

266e16ec44856827a72a7bca4bf22502.jpg

Tovább

Részeg biciklis, mint dekoráció? Itt vannak a legőrültebb kerti díszek

A kert. Télen szinte egy kietlen puszta, nyáron viszont az otthonunk legkellemesebb része. Noha nem kis munka van vele, megéri a fáradozást, hiszen így bármikor kiülhetünk a virágok és fák közé, hallgathatjuk a madarak csiripelését, és olvashatunk a hintaágyban. Ám nemcsak növényekkel tehetjük még hangulatosabbá, hanem különböző dekorációkkal is. A piac igen színes, így a kovácsoltvas különlegességektől kezdve az aranyos kerti törpékig bármivel feldíszíthetjük otthonunk zöld övezetét.

kertidisz.jpg

Tovább

3+1 könyv, amire Neked is szükséged van az otthonod átalakításához

A nyár ébredezésével a te szívedben is kinyitotta szemeit a vágy, hogy végre átalakítsd az otthonod? A szándék erősen munkál benned, de hiába erőlteted a fantáziád, a kreatív istennő (vagy isten) csak nem akar felébredni benned? Ne izgulj! Minden kezdet nehéz! Ezért is hoztunk el neked négy olyan könyvet, amely garantáltan a hasznodra lesz.

4d37473ba3ed098fc5c054aedafc3898.jpg

Tovább

13 raklapbútor, amelyből 3 a te otthonodból sem hiányozhat

Gondoltad volna, milyen egyedi és stílusos kiegészítők és bútorok születhetnek néhány raklapból? Nem? Akkor garantáltan le fog esni az állad. Kattintsd végig a galériánkat, amit Neked állítottunk össze, és ha elnyerte a tetszésedet, még azt is megmutatjuk, hogyan tudsz Te is divatos raklapbútort készíteni. Készen állsz a teljes döbbenetre? Akkor lássuk azokat a képeket!

raklapfejlec.jpg

Tovább

Ágyneműválasztás 3 egyszerű lépésben

Nagymamáink még mindig a tollra esküsznek, manapság azonban sokkal színesebb és szélesebb a kínálat, mint az ő idejükben volt. Pont emiatt érezzük úgy néha, hogy egyszerűen képtelenek vagyunk választani. Míg a nagyink még mindig boldog a tollpaplan alatt, addig a mi esetünkben benne van a pakliban, hogy rosszul döntünk, és számos kellemetlen éjszaka vár ránk.

fejlec1_9.jpg

Tovább