Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Békességet és harmóniát teremt az apró szirmú virág

2017. október 30. - Megérzések_admin

A levendula elképesztően sokszínű növény, hiszen használhatjuk a konyhában, mint fűszer, készíthetünk belőle illóolajat, illatosítót és gyönyörű dekorációkat is. Az órákon, párnákon és egyéb díszeken megjelenő lila virágok a tavaszt, a végtelen mezőt és a békességet idézik. A levendula nyugtatja az idegeket, szemet gyönyörködtető és vintage nosztalgiát csempész a házba.

fejlec_1.jpg

Ha egy kiadós alvásra vágysz, tarts szárított levendulát az éjjeliszekrényeden, vagy használj levendulaolajat csuklódon minden lefekvés előtt. Ám elég mindössze egyetlen csepp, hiszen nagyobb mennyiségben pont az ellenkező hatást váltja ki: felpörget. A webshopunkban levendulás csomagot és szappant is találsz, a még teljesebb relaxációs élményért.

Egy nehéz nap után nincs is kellemesebb, mint belefeküdni egy kád jó forró vízbe, amelyben apró levendulaszirmok áznak, miközben az illatos zsákok, a gyertyák és a szappan aromájának köszönhetően a virág édes és különleges illata belefészkeli magát az orrodba, így érve el a valódi pihenés állapotát.

Sőt, a francia Provence és a végeláthatatlan levendulamezők népszerűségének köszönhetően számos dekorációs elemen is megjelenik a lilás-kékes árnyalatú növény. Ha te is kedveled az apró lila szirmokból álló virágot, készíts gyönyörű házi díszeket, és hozz az otthonodba egy csepp francia varázst.

873bf8e761c7fb73cb168ecce47ae98e.jpg

Noha a levendula már elvirágzott, dekorboltokban lehet szerezni szárított csokrot, ami még mindig magában hordozza a fenséges illatanyagokat. Így készíthetsz belőle gyönyörű asztali díszt, ami tökéletes kiegészítője egy vintage vagy egy letisztult és modern konyhának.

82ec016cb28cd25fef8e01eaca871035.jpg

Néhány száll virág, egy magas nyakú pohár és egy hétköznapi madzag is lehet egy saját készítésű dísz vagy egy kedves ajándék eleme. Ám vigyázz! Még véletlenül se hagyd felügyelet nélkül a gyertyát, ha meggyújtottad.

44abed1454f99f7a8f2fbe9371fae02d.jpg

Ha szívesen gondoskodsz a növényekről, akkor akár az otthonodban is nevelgethetsz levendulát. Látható, milyen kellemes hangulatot kölcsönöz egy konyhának, de akár egy nappalinak vagy egy hálószobának is. Tedd bele egy régi stílusú vödörbe, egy modern cserépbe vagy egy rusztikus kosárba.

ba08210956fe85d76a6cb9a8e4f6abbf.jpg

Válogasd össze a kedvenc szárított virágaidat, rögzítsd egy hajpánton és viseld büszkén. A levendula apró virágai ékesítik a női megjelenést

A sok ötlet ellenére, ha mégsem szeretsz dekorációs elemeket gyártani, még mindig szétnézhetsz a webshopban, ahol számos remek dísztárgyat találsz. Meglepheted vele magad, vagy egy kedves barátodat és családtagodat is.

Kellemes pihenést és virágillatú reggeleket!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr3413116880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása