Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

3+1 könyv, amire Neked is szükséged van az otthonod átalakításához

2018. június 01. - Megérzések_admin

A nyár ébredezésével a te szívedben is kinyitotta szemeit a vágy, hogy végre átalakítsd az otthonod? A szándék erősen munkál benned, de hiába erőlteted a fantáziád, a kreatív istennő (vagy isten) csak nem akar felébredni benned? Ne izgulj! Minden kezdet nehéz! Ezért is hoztunk el neked négy olyan könyvet, amely garantáltan a hasznodra lesz.

4d37473ba3ed098fc5c054aedafc3898.jpg

  1. Jean-Gabriel Causse: A színek hatalma

A szín egy igazi fegyver – ez tény. Valószínűleg azt is tudod, mennyire fontosak; hogy folyamatosan befolyásolják a hétköznapjaidat, még ha azzal nem is vagy tisztában, melyik hogyan. Ez a könyv azonban megmondja!

Részletesen ismerteti a színeket, hogy eligazodj a szivárvány-útvesztőben. Megmutatja, melyik árnyalatot érdemes a konyhádba, a fürdőszobába, a nappaliba vagy épp a hálóba választanod.

  1. Krivarics Ditta: Régiből újat – Bútorfelújítás mindenkinek

Ebből a könyvből megtanulhatod, hogyan varázsold át a régit újjá. És még varázspálcára sem lesz szükséged hozzá.

Egy kis kreativitással – na meg persze egy kis szerencsével a bolhapiacon – olyan bútoraid és lakberendezési tárgyaid lehetnek, amelyek senki másnak. Így lesz egyedi és csodálatos az otthonod, amelybe belépve saját magadat, a különleges személyiségedet látod visszatükröződni. Ugye, milyen jól hangzik?

  1. Christa O’Leary: Otthon a harmóniában – Varázsold otthonossá az életedet!

Te is harmóniára törekedsz? Szeretnéd, ha a lakásod maga lenne a nyugalom tengere, a feltöltődés szigete? Ebből a könyvből ellesheted a titkot: megtanulhatod, hogyan alakítsd át az otthonod egy hellyé, ahol élvezetes tartózkodni, ahol megtisztulsz és a lelked is békére lel.

Ebben a feng shui, a különböző pszichológiai és meditációs aspektusok, a tiszta ételek, illetve a méregtelenítés tézisei lesznek a segítségedre. Hiszen az otthonunk képes energiát adni, egészséges életerőt biztosítani, és boldogságot csempészni a család szívébe. Nem hiszed? Akkor itt az ideje, hogy felvedd a kapcsolatot a belső fényeddel, és hagyd, hogy rád találjon a harmónia. Mégpedig ezen a könyvön keresztül.

+1. Geralin Thomas: Rend a lelke mindennek! – Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Az átalakítás első lépése a rend és a rendszerezés. Miért? Nos, az egyik ok, hogy ha nem ragadod meg a rend grabancát, akkor a felújított lakásodban hamarosan újra eluralkodik a káosz.

A másik ok pedig, hogy a rendszerezés alapjait figyelembe véve is rendkívül sok ötlet juthat eszedbe az otthonod átrendezésével kapcsolatban. Vehetsz például díszdobozokat a felesleges kacatjaidnak, és egymásra téve beállíthatod a sarokba, mintha a szoba egy díszítőeleme lenne. Hihetetlenül egyszerű, mégis nagyszerű ötlet!

Itt az ideje, hogy valóban otthon érezd magad a lakásodban.

Nézd meg, milyen, amikor nem mindenki ízlésének megfelelően újítod fel az otthonod, mégis fantasztikus lesz a végeredmény. Egy merész, inspiráló, fiatalos energiákkal vibráló lakás Melbourne-ből.

Ha hasznosnak találtad bejegyzésünk, oszd meg ismerőseiddel!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr9514016872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása