Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Világvárosok a négy fal között – Ilyen egy vérbeli (álom)utazó otthona

2017. november 06. - Megérzések_admin

Világvárosok a négy fal között – Ilyen egy vérbeli (álom)utazó otthona

Ha a párnára hajtjuk a fejünket, akárhova utazhatunk. Még akkor is bejárhatjuk Rómát, Párizst, Firenzét, Krakkót vagy Londont, ha a valóságban éppen nem tehetjük meg. Sőt, akár még az otthonunkba is elhozhatjuk a legszebb világvárosok hangulatát, így anélkül utazhatunk, hogy egy tapodtat is mozdulnánk. Ám, ha szép emlékeket akarunk a felszínre hozni, mert tényleg megjártuk már az említett helyeket, akkor is dönthetünk az otthonunk átalakítása mellett. Világjárásra fel!

borito1.jpg

Először gondoljuk végig, hogy melyik szobában melyik országot szeretnénk megeleveníteni. A fürdőszoba lehet a spanyol tengerpart: a sminkecsetek állhatnak egy befőttesüvegben, ami homokkal van megtöltve, egy szalaggal van átkötve és Barcelona látképe mosolyog az elejéről. Kagylókat lehet a csempére rögzíteni, akasztókat készíteni belőle, sőt akár még képet is akaszthatunk a falra, amelyről az említett tengerpart néz le ránk. (A webshopunkban számos tengert idéző különlegesség érhető el!) A nappali pedig lehetne Róma: robogós dísztárgyak, colosseumos óra, fagylaltos képkeret és Audrey Hepburn, a Római vakációból. Minden csak kreativitás és fantázia kérdése.

8c5d17a4dca217bf14a3c34eb04d7bd8.jpg

Ne feledkezzünk meg a sok apró képről, amit egy hétköznapi, mégis egyedi módon függeszthetünk fel a falra. Így egy szempillantás alatt bejárhatjuk akármelyik város legszebb részeit. Ha valójában is megtettük, akkor természetesen a saját képeinkkel dolgozzunk.

df9f0dc9f47e4f6f6d44731947b0b487.jpg

Dönthetünk úgy is, hogy az egész falat felhasználjuk. Tehetjük ezt a képen látható módon, de válaszhatunk egy egészen más felvételt is: napfelkelte a Colosseum mögött, a Sagrada Familia képe alkonyatkor, Nápoly városa napfényben, a Vezúvval a háttérben, London és a Big Ben, Verona és a Júlia háza és még sorolhatnám.

cd5b76fb0ce8e99de6b8ebc52cb20546.jpg

Persze érdemes beszerezni olyan dísztárgyakat, amik az adott országra emlékeztetnek. Párizsból rengeteg kis Eiffel-toronnyal térhetünk haza, de akár az internetről is szerezhetünk. A lényeg, hogy valódi legyen az érzés.

A webshopunkban gyönyörű Párizs témájú bögrék várják, hogy egy meleg otthonra találhassanak.

kep_2.jpg

Egy igazi (álom)utazó otthonából sem hiányozhatnak a bőröndök. Egy kis rusztikus bájt és némi kreativitást is belecsempészhetünk a világjáró otthonunkba. Persze a földgömb is egy kötelező kiegészítő.

kep_1.jpg

Egy igazi kalandornak még a gyertyája is térképpel van díszítve, amit később akár pohárnak, virágtartónak vagy tolltartónak is fel lehet használni. Ám, ha inkább a part és a végtelen kékség csábítására vágynál, a webshopunkban elérhető tengerparti hangulatú gyertyát a te ízlésednek tervezték.

Jó utat!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr2113195896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása