Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Mit vegyek a főnökömnek?

10 ötletes karácsonyi ajándéktipp

2016. december 06. - Zöldi Anita

Sok munkahelyen szokás, hogy az alkalmazottak közösen megajándékozzák a főnöküket, vagy ha nagyobb cégről van szó, akkor a csoportvezetőt, közvetlen felettest. Ha esetleg különlegesen jó kapcsolatot ápolsz a főnököddel, akkor lehet hogy külön is kap tőled ajándékot. Vannak teamek akik csak egy "udvarias" de fantáziátlan ajándékra dobják össze a pénzt (gravírozott toll, határidőnapló, stb), de akik nagyon jóban vannak a boss-szal, meglephetik jópofa, érdekes ajándékkal is. Na de mivel? Ilyenkor jön a kérdés, hogy vajon mire vágyik, minek örülne a főnök? Biztos te is belefutottál már ebbe a dilemmába Összeszedtem pár tippet, arra az esetre, ha szükséged lenne mentő ötletekre, íme:

ajandek-fonoknek.jpg

A főnöknek szánt ajándékot több szempont alapján kell megtervezni. Általában a feletteseink jobb anyagi körülmények között élnek, több mindent megengedhetnek maguknak, mint mi, ezért is nehéz nekik ajándékot választani, hiszen nem szeretnénk azért a teljes vagyonunkat hőn szeretett vezetőnkre költeni, de nem is akarunk valami gagyival szégyenben maradni előtte. Úgyhogy következzenek igényes és értékes, de megfizethető ajándékötletek:

NŐI FŐNÖKNEK

Bőr aktatáska vagy bőr laptoptáska

Egy szép és igényes kialakítású bőr táskának minden hölgy örül, de szerintem a főnökasszonyt ne feltétlenül retiküllel lepjétek meg, mert nem biztos, hogy eltaláljátok a stílusát (persze ha igen, az csak jó!), hanem inkább egy ilyen gyönyörű, bőr üzleti táskávallaptoptáskával vagy irattartóval, melynek szerintem egyik üzletasszony sem tud ellenállni, legyen akár fiatal, vagy idősebb:

bortask.jpg

Szép bőr üzleti és szabadidős táskákat itt tudtok beszerezni


Ajándékcsomag természetes kozmetikumokból

Van aki szerint ez egy unalmas ajándék, de ha igényes (de nem túlárazott!) termékekből van összerakva, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat (parabének, tartósítók stb.), és esetleg a ma oly divatos vegán pecséttel is ellátták őket, akkor szerintem nyert ügyed van. Itt vannak például ezek a marokkói argán olajban és görög olívaolajban gazdag kozmetikumok, melyek vegyszermentesek, és csupa szuper összetevőt tartalmaznak még (pl. shea vaj, aloe vera, jojoba olaj, E-vitamin). Ezen az oldalon találsz ajándékcsomagokat is, ráadásul személyes átvételre is van lehetőség a belvárosban.

kozmetikum-ajandek.jpg


Teás készlet, sütis készlet vagy vendégváró készlet

Ha a főnökasszony szereti a szép konyhai kiegészítőket, szereti vendégül látni a barátait, szokott partykat rendezni, nagyon fogja díjazni, ha egy szép teáskészlettel, süteményes készlettel vagy vendégváró szettekkel lepitek meg, mutatok néhány szép darabot:

Csodaszép süteményes készlet:

csodaszep-sutemenyes-keszlet.jpg

 

Elegáns teáskészletek:

vintage-indigo-teascsomag.jpg

creative-tops-termek-00010.jpg

Vendégváró készletek:

kinalo-fa-talca-4-talka-olivas.png

További szépséges ajándékcsomagok, konyhai készletek itt.


FÉRFI FŐNÖKNEK

Pasiknak lényegesen nehezebb ajándékot venni, főleg ha esetleg nem ismered őt túl jól, de az alábbiak közül biztos tudtok választani, ha összedugjátok a fejeteket a kollégákkal. Alatta pedig összegyűjtöttem pár unisex ötletet, amelyek férfiaknak és nőknek is ideálisak, ott is tudtok még szemezgetni.

Laptoptáska, iPad táska, üzleti táska

A főnök stílusától függően akár laza és trendi, akár hivatalos és elegáns táskát is választotok, arra figyeljetek, hogy a minősége ne hagyjon kívánnivalót maga után (persze ennek sem kell túlárazottnak lennie). Itt például jó áron találhattok minőségi laptoptáskákat. Ha már van neki laptoptáskája, elgondolkodhattok egy öltönytartón is.

ferfi-laptoptaskak.jpg

 

Autó-, hajó-, vagy repülőmodell

Attól függően, mit szeret, vagy melyikért van jobban oda, meglephetitek őt egy fantasztikus hajómodellel, kis asztali repülőmodellel vagy kedvenc autójának másolatával, esetleg egy oldtimer makettel.

modellek.jpg

 

Falióra az irodájába

Egy szép kidolgozású, nagy méretű, de nem túl hivalkodó, elegáns és trendi falióra is remek ajándék lehet, szép dísze lesz az irodájának, és mindig Ti fogtok eszébe jutni ha megnézi mennyi az idő (ez most vagy jó nektek, vagy nem... :)

faliora-ajandekba.jpg

 

MINDKÉT NEMNEK, AVAGY PÁROS ÖTLETEK

Most pedig következzen néhány unisex ötlet, mellyel férfi és női főnöködet egyaránt meglepheted, esetleg ha a főnököd párja, házastársa is a cégben dolgozik, közösen is kaphatják ezeket az ajándékokat:

Parfüm

Ez csak akkor jó ötlet, ha pontosan tudjátok a márkát, amit használ az imádott boss. Ha párjával vezetik a céget, mindkettejüknek parfüm legyen az ajándék.

Koncertjegy

Ha épp Robbie Williams vagy Bruno Mars a kedvence felettesednek, már meg is tudjátok venni rá a jegyet, mert már kapható, de feltétlenül tudjátok meg, mi az amit szeret, mielőtt megveszitek, mert azért nem olcsók a szupersztárok koncertjeire a jegyek. Akár komolyzenei eseményre is vehettek jegyet a MÜPÁ-ba, vagy belépőt a következő Wellhello-ra, tényleg attól függ, milyen stílusért van oda a főni. Ha az online jegyvásárlástól ódzkodtok, sétáljatok be az IBUSZ-ba az Oktogonon.

koncert.jpg


Masszázs vagy day spa kupon

Na ez tutira rájuk fér, és értékelni fogják! Egy jó stresszoldó masszázs, vagy egy egész napos wellness egy day spa-ban isteni élmény lesz számukra, nincs az a szigorú, morcos főnök, aki ennek ne örülne. Ha házas, vagy kapcsolatban él, feltétlenül 2 főre vegyétek az ilyen típusú utalványt, úgy az igazi.

dayspa-ajandek.jpg

Vászonkép az iroda falára a csapatról

Ha nagyon jó csapat vagytok, szeretitek a munkahelyeteket és a főnököt is, és ez kölcsönös is, akkor biztos hogy nagyon fog örülni egy bekeretezett képnek vagy egy kinyomtatott vászonképnek, mely például a legutóbbi csapatépítőn készült, és az egész társaság rajta van.

Ha esetleg húztatok egymás között a kollégákkal, vagy meglepnéd kedvenc munkatársad, itt tudsz apróbb ajándékokat nézegetni nekik

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van még ötleted, várom szeretettel! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr6312028289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása