Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Így csempéssz tavaszt az otthonodba!

2017. február 22. - Zöldi Anita

Ugye Te is nagyon várod már a tavaszt? Ezt a hűvös és borús időt már mindannyian unjuk, ezért addig is, amíg be nem köszönt kedvenc évszakunk, próbáld meg a lakásodat vagy irodádat - ahol a legtöbb időt töltöd - tavaszi díszbe öltöztetni. Addig is amíg kinyílnak végre a virágok, és elkezdenek csicseregni a madarak, dobd fel a saját és körülötted élők hangulatát, és hidd el, észre sem veszed, milyen hamar itt lesz a tavasz! :) 

blogfejlec.png

Kezdjük a nap legelején! Mit szólnál, ha már ébredéskor a tavasz lenne az első, amire gondolsz? Ezzel az ébresztőórával nem lesz annyira fájdalmas a koránkelés:

8717459483484-ebreszto-ora-cleyre_1.png

Ha már ágy: töltsd az éjszakát kényelmes pamut ágyneműben, és ébredj egy ilyen gyönyörű tavaszi tájra, virágokkal, pillangókkal és kismadarakkal:

agynemuhuzat-blossom.jpg


Ha még mindig nem frissültél fel eléggé, és kávéra vagy teára is szükséged van, fogyaszd ebből a csodás virágos bögréből, melyet műanyag tetejének köszönhetően magaddal is vihetsz, így nem csak a Te, hanem a veled szembejövők hangulatát is feldobod!

ditsy-floral-utazobogre.png

 

Reggel induláskor, és munkából hazafelé, fáradtan is fel fog dobni ez a kellemes, tavaszi hangulatot árasztó lábtörlő:

tulipanos-labtorlo-welcome_1.png

Ugyanígy jó hangulatba hoz ez az ajtóra akasztható szuper tavaszi koszorú. Akár asztali dísznek is használhatod, és felturbózhatod további dekor elemekkel. 

tavaszi-ajtokoszoru.png

Hétköznap este vagy szombat délután hívd át a barátaidat egy kávéra, sütire, vagy egy laza vacsorára, és tálalj nekik ilyen gyönyörű tavaszváró étkészletekkel:

Ezen a linken találsz ilyen csodálatos bögréket, szalvétákat, tálcákat!

Ha pedig esetleg valamelyik családtagod vagy barátod születésnapját vagy névnapját ünnepli a közeljövőben, lepd meg tavaszváró ajándékokkal, biztos hogy nagyon fog neki örülni!

Tavaszidéző kétszemélyes müzlistálka készlet:

paros-talka-szett-viragos.png

Virágos Home Sweet Home feliratú falikép:

falikep-home-sweet-home.png

Virágmintás kávés-teás doboz készlet, melyhez választhatsz hozzá illő teáskannát és kávéscsésze készletet:

cottage-flower-kaves-doboz-szeett.jpg

cottage-flower-teaskanna.png cottage-flower-csesze-keszlet.png


A bögréket lehet, hogy elcsépelt ajándéknak gondolod, de nézd csak meg ezeket a különleges, egyedi készleteket! Ha végképp nincs ötleted, vagy nem ismered túl jól az ajándékozottat, nyugodtan válassz egy stílusában hozzá illő, bohém vagy épp kifinomult stílusú bögrekészletet, hidd el, sikered lesz vele!

kerti-parti-porcelan-bogrekeszlet.png

 pillangos-rozsaszin-szett-dobozban.png

Ha további inspirációra van szükséged tavaszi dekoráció terén, vagy szeretnél gyorsan beszerezni a fentiekből néhányat, erre a linkre kattintva tudod megtenni!

Hamarosan érkezem egy cikkel amelyben saját kezűleg készített tavaszi dekorációk, ajtódíszek lesznek! :)

Kellemes tavaszvárást! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr2812282279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása