Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Mit hozzon a Mikulás? Dekorációt, ajándékba!

2017. november 21. - Megérzések_admin

Habár mi még az elmúlt nyarat siratjuk, az idő azért nem áll meg, sebesen halad tova. Maholnap már december, aztán pedig hirtelen arra eszmélünk, hogy karácsonyfát állítunk és ajándékokat csomagolunk. Legszívesebben csak ülnénk a kandalló előtt, és azon morfondíroznánk, hogyan telt el ilyen gyorsan ez az év.

fejleckesz.jpg

Az ünnepek. Lágy zene szól a háttérben, sült alma illata vegyül a forralt boréval, így töltik meg együtt a levegőt. A kandalló mellett ott lógnak a nagy Mikulás zoknik; úgy tátják szájukat, mint a virág, amely a mit sem sejtő, szárnyas kis áldozatára vár. Bizony ez az időszak is eljött. Nagyban készülünk a Mikulásra, hiszen a gyerekek – de néhol még a felnőttek is – már mosollyal az arcukon várják a megtöltött csizmákat és a meglepetéseket.

Reméljük, ezek között a mesés ötletek között te is megtalálod a szeretteid számára a megfelelő ajándékot.

feny_templom.jpg

Ez a lélegzetelállító darab a te otthonodba is fényt hoz. Igazi meghittség és családias szeretet árad a templomból, amely úgy ragyog, mint csillag az éjszakában. Tökéletes választás a nagymamáknak, ha nem is Mikulásra, de karácsonyra biztosan. Most ingyenes szállítással lehet a tiéd!

Szeretnék egyet >>

gipsz_parologtato_olajjal.png

Még meghittebb a lakás, ha téli illatok töltik meg, mint a sült alma vagy forraltbor. Ehhez a kedves, gipsz párologtatóhoz fenyő illatú illóolaj jár, amit akár egy bögre tea mellett, egy puha takaró ölelésében is élvezhetsz. Elbűvölő meglepetés fiatal lányoknak vagy édesanyáknak.

Szeretnék egyet >>

angyal_fenyo.png

Ünnepi hangulat költözik a szívekbe és díszesen fénylik az egész ház. Miért ne öltözhetne a háziasszony is ünnepi ruhába? Ezekben a pazar kötényekben – legyen az angyalkás vagy fenyős – még a konyhatündérek is szívesebben sürögnek-forognak a tálcákkal. Legyen szó egy nagymamáról vagy egy édesanyáról.

Szeretnék egyet >>

zenedoboz_korhinta.jpg

A körhinta alakú zenedoboz a fa alatt, de az asztalon is jól mutat. Meghittebbé teszi az ünnepet, hiszen mindenki szereti a lágy dallamokat ebben az időszakban. Magadat is meglepheted vele, de ajándéknak sem utolsó!

Szeretnék egyet >>

mamo-papo_keramia.png

Manó papa és manó mama is ünnepi hangulatban van már. Alig várják, hogy ajándékként feltűnjenek valamelyik konyhában: ez a kerámia cukortartó még kellemesebbé varázsolja az ünnepi terítéket. A nagymamád és az anyukád is biztosan örülne, ha egy ilyen kedves ajándékot találna az ablakban, a csizmájába rejtve.

Szeretnék egyet >>

Noha a Mikulás elsősorban a gyerekek ünnepe, nem csak az övék. Ne feledkezzünk meg egyik szerettünkről se, hiszen csodálatos érzés egy kis szeretetet ajándékozni. Mindenki örül, ha azt érzi, hogy gondoltunk rá. Ez a földöntúli mámor megmelengeti a szívét.

Reméljük, sikerült megtalálni a tökéletes ajándékot, ám ha mégsem, az oldalunkon számos további lehetőség közül válogathatsz. Persze, ha szeretnél kézzel készíteni valamit, azt is megteheted. Ezen a linken számos további ötletet találsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr3913344785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása