Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Közeleg a Valentin-nap! Így csempéssz egy kis romantikát a hálószobába!

2018. január 30. - Megérzések_admin

Te sem tudod még, mivel lepd meg a szerelmed Valentin-napon? Töltsetek el kettesben egy romantikus estét! Megmutatjuk, hogyan készülj elő, és hogyan csempéssz egy kis meghittséget a hálószobába.

fejlec1_1.jpg

Első lépésként érdemes ellesni a szállodák romantikus ajánlatait: rózsákat tesznek a szobába, csokoládét a párnára és pezsgőt a dohányzóasztalra. Persze jégben, behűtve. Mivel még temérdek időd van Valentin-napig, akár még egy romantikus ágyneműt is beszerezhetsz. Tekintsd meg a kínálatunkat és válaszd ki a kedvenced.

agynemu.jpg

Ha ezzel megvagy, lépjünk is tovább, mert a java még csak most jön. Kitalálod, mi kellhet még egy romantikus estéhez? Gyertyák! A webshopunkban természetesen ezekből is találsz jó néhány darabot. Nekünk pont a rusztikus, szív mintával díszített gyertya a kedvencünk. Aztán: említettük a pezsgőt. El ne feledkezz róla!

0916177dafc49e9810483ee06402fcdb.jpg

Ha hölgynek szeretnél kedveskedni, akkor a rózsák sem maradhatnak el. Szerezz be egy csodálatos csokrot, illetve néhány szálat azért, hogy szirmokat szórhass szét az ágyneműn vagy a földön. El lesz ragadtatva ettől a gesztustól!

c1e8de61654de96aa436435fde58fd2f.jpg

Szokták mondani, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ám azért a nők sem vetik meg a finom falatokat, főleg, ha a kedvesük készítette nekik. Az interneten számos szuper receptet találhatsz, és egyáltalán nem lesz nehéz dolgod, ha tudod, mit szeret a kedvesed. Hadd ajánljunk néhány áfonyás muffint, egy gluténmentes piskótatekercset vagy egy szerelmes epres pitét.

szerelmes_epres.jpeg

Kép forrása: Zellei Tündi

 

A hálószobán kívül egy olyan romantikus hely van, ahol még érdemes meglepned a kedvesed: a fürdőszoba. Szerezz be egy szál rózsát, egy üveg finom pezsgőt, gyertyákat, füstölőt, szórj a kádba rózsaszirmokat, ó és persze a padlóra is jusson belőle. Sőt, vezesd kedvesed rózsaszirmokkal egészen a meglepetésig. Ha látja, mennyit fáradoztál, a szíve csordultig fog telni szerelemmel. :)

További Valentin-napi ötletekért látogassatok el a Pinterest oldalunkra! Az 5+1 kényeztető finomság Valentin-napra című bejegyzésért pedig kattints a következő linkre!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr8713616074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása