Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

4 elképesztő tipp, hogy felpörgesd a márciust

2018. március 10. - Megérzések_admin

Télen egy kicsit mindannyian leeresztünk, köszönhetően a szürke időnek, a komor felhőknek és a csontig hatoló hidegnek. Legszívesebben begubóznánk, és ki sem mozdulnánk az első fecskék megérkezéséig. Így túlélő üzemmódba kapcsolunk, és epekedve számoljuk vissza a napokat tavaszig.

fejlec1_5.jpg

Most, hogy végre átlapozhattuk a naptárban a februárt márciusra, vágyakozóan tekintünk fel az égre éltető napsugarakat keresve. A jó idő azonban még egy kicsit várat magára, de mire megérkezik, készen kell állnunk! Fel kell pörgetnünk magunkat testileg és lelkileg is, és akkor még az otthonunkról nem is beszéltünk!

9f018adfc3c47994b5aa44cb5a28af55.jpg

  1. Itt a feltöltődés ideje!

Mit látsz, ha belépsz a lakásodba? Szürke egyhangúságot, vagy harsány színeket és bohém virágokat? Ha az előbbit, akkor izzítsd fel egy kicsit az otthonod, ám ha az utóbbit, akkor élvezd ki minden szegletét, és szívd magadba az érzést: a tavasz már csak egy karnyújtásnyira van!

Ebben a bejegyzésben szuper tavaszváró ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek, virágba borítani a lakásod. Így te is jobb kedvvel indulsz neki a napnak, és tele leszel energiával!

ea7b314b1643b0ab24d0563dab7c5fde.jpg

  1. Szedd ráncba a tested!

De persze nemcsak a környezetedet, hanem önmagadat is fel kell készítened a madárcsicsergős reggelekre. Fontos, hogy kezdj el mozogni, és minden nap legalább fél órát áldozz a kedvenc sporttevékenységedre, esetleg tornádra. Mire megérkeznek a napsugarak, te már ott toporogsz az ajtóban a túracipőddel, és nem állíthat meg senki!

Még jobb, ha csinálsz bakancslistát a tavaszi terveidről, és kiteszed az íróasztalodra, vagy egy olyan helyre, ahol mindennap rá tudsz nézni. Hidd el, így még nagyobb örömödet fogod lelni a várakozásban!

Ha pedig diétázni is szeretnél, akkor kattints a következő linkre, és lesd el a finomabbnál finomabb, és egészségesebb recepteket!

46a11ffda6a81273d917c088e6d0189f.jpg

  1. Csavard fel a hangerőt, és perdülj táncra!

Próbáltad már, hogy reggelente a kedvenc zenédre fogsz neki a készülődésnek? Ugye, hogy sokkal vidámabban indul a nap, ha táncolva ágyazol, és énekelve lövöd be a frizurád? Szinte kicsattansz a jókedvtől! Innentől, amikor bal lábbal kelsz, vagy úgy érzed, hogy ez nem a te napod lesz, rakd be a kedvenc zenéd, és csavard fel a hangerőt!

tavzas.jpg

  1. A tavasz a részletekben rejlik

Sokkal jobb érzés reggelente bevetni egy pillangókkal és virágokkal díszített ágyat, mint egy szürkét. Egy tavaszi bögréből pedig még a kávé is finomabb, mint egy hétköznapi egyszínűből. Látod, nem kell óriási dolgokra gondolni, hogy becsempészd a tavaszt az otthonodba. Ha már egy virágos szalvétától is jobban érzed magad, akkor mire vársz?

Webáruházunkban rengeteg tavaszi dekorációt és konyhai eszközt találsz, amelyekre 30 napos garanciát biztosítunk! Csapj le az egyedi darabokra, és ne feledd: VÁR A TAVASZ!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr2413728634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása