Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Éjjeliszekrény és kutyaágy bőröndből? Igen!

2018. február 27. - Megérzések_admin

Az emberi kreativitás határtalan, ha az újrahasznosításról vagy a lakás kidekorálásáról van szó. Így született meg a befőttesüvegből készült fogkefetartó és a kutyaággyá avanzsált bőrönd. Leesett az állad? Pedig még el sem merültünk az ötletek tengerében!

fejlec1_4.jpg

Ha meglátsz az antik boltban vagy a bolhapiacon egy bőröndöt, azonnal csapj le rá! Miért? Mert olyan kincset fedeztél fel, amiről még te sem tudod, hogy aranyat ér. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, milyen sok kreatív módja létezik a kopott bőröndök felhasználásának: szolgálhatnak például bútorként, díszítőelemként és kutyaágyként is! Sőt, egy vintage vagy egy rusztikus otthon elengedhetetlen kelléke.

Tegyél a falra egy stílusban passzoló órát, állíts mellé egy kis falétrát, amit akasztóként is használhatsz, és tedd mellé a bőröndöt, ami tökéletes kalaptartó. Állíts elé egy rattan virágtartót és kész is a vidéket idéző előszoba. Vagy béleld ki egy jó puha párnával, és tedd a nappaliba: a kutyád imádni fogja!

thesprucecom.jpg

Kép forrása: thespruce.com

Egy kisebb bőrönd még virágtartóként is funkcionálhat a nappaliban, az előszobában vagy a konyhában.  Sőt, még egy kis pop-up bárt is készíthetsz belőle! Csinálj egy kis asztalt, rögzítsd rá a bőröndöt, nyisd fel, szerelj bele tükröt és voilá!

5_bar-5a6fdacf1d64040037044578.jpg

Kép forrása: thespruce.com

Ha nemcsak egy, hanem több darabot is sikerül beszerezned, rakd egymásra, és tedd az ágyad mellé. Tökéletes éjjeliszekrény! Tárold rajta a könyveidet és vegyél rá egy vintage lámpát. Vagy szerelj rá gurulós lábakat, és kész is az egyedi bájjal megfűszerezett felszolgáló kocsi. Gondoltad volna, hogy ennyi mindent készíthetsz egy hétköznapi, kopott bőröndből? És azt meg sem említettük, hogy még dohányzóasztalként is megállja a helyét.

8_charming_cart-5a6fda9dba617700377303b8.jpg

Kép forrása: thespruce.com

De a java még csak most jön! Jól figyelj, mert ilyet még biztosan nem láttál! A bőrönd falra szerelve lehet ékszertartó, az asztalra állítva pedig otthont ad a sminkjeidnek és a parfümöknek. Ugyanilyen egyszerűen készülhet belőle kulcsos, gyógyszertartó vagy bögrés szekrény is.

be50512404ca818223f40c307e5a8a49.jpg

Reméljük, ezekkel a nem mindennapi ötletekkel sikerült tüzet csiholnunk az elmédben, és hamarosan hasznosítod is őket!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr7613702472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása