Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

8 karácsonyi ajándékötlet utazásmániásoknak

Világtérképes ágynemű, és további 7 jobbnál jobb ajándékötlet!

2016. november 09. - Zöldi Anita

Barátodnak, családtagodnak, esetleg párodnak keresel ajándékot, de már minden jó ötletet "kijátszottál" az elmúlt években, és nem jut eszedbe semmi? Persze van még idő karácsonyig, de ha teljesen tanácstalan vagy, jobb időben elkezdeni az ötletelést. Például ha imád utazni, akkor máris könnyebb a dolgod, ha ugyan utazást nem is tudsz neki ajándékozni, rengeteg ötletes ajándék van, aminek biztos, hogy minden utazásmániás örül! Nézd meg őket részletesen, kattints a TOVÁBB gombra: 

ajandekotlet-utazoknak.jpg

1. Világtérképes ágynemű

Az ágynemű garnitúra már-már klasszikus karácsonyi ajándéknak számít, és általában unalmas, ámde ha az ajándékozott kedvenc témáját - esetünkben az utazást - juttatja eszébe, és még gyönyörű és igényes is, azt hiszem, nem lőhetsz mellé. Íme egy példa:

world-agynemu1.jpg

Ezt és ehhez hasonló ágyneműket ide kattintva tudsz beszerezni.

2. Repülőgép formájú óra

Ez nem csak az utazásmániásoknak fog tetszeni! Egyedi és különleges ajándék, amiért a retró stílus rajongói is oda lesznek! Ez a repülőgép formájú óra ideális ajándék lehet olyanoknak is, akiket "kötelező" megajándékozni, de nem fűz hozzá nagyon erős érzelem, például a főnököd, a beosztottad, a gyerek magántanára, egy üzleti partner... Itt találsz ilyen és ehhez hasonló (pl. biciklis) asztali és faliórákat.

nosztalgikus-repulo-ora-blog.png

3. Utazóbögrék különféle utazás ihlette design-nal

Ebben hideg időben jól esik a forró kávé, tea, kakaó, egy ilyen bögrében pedig magával is tudja vinni az ember, ha például reggel késésben van. Így a rohanó mindennapokban is visszaemlékezhet a legutóbbi utazása legszebb pillanataira, máris gyorsabban repül a munkaidő :)

utazobogrek.jpg

 

4. Bőröndök, utazótáskák, utazási kellékek

Ha nem csak a szép képeket nézegeti, de valóban sokat utazik a kedves ajándékozott, akkor érdemes megfontolni, hogy egy időtálló és praktikus utazási kiegészítővel lepd meg, ami nem csak hasznos, de örömét is leli benne. Még jobb, ha a bőrönd design-ja is utazásra hívogat: pl. ez a New York mintás bőrönd. A legmenőbb, minőségi bőröndöktől kezdve az egészen apró utazási kiegészítőkig, jó áron és több éves garanciával mindent megtalálsz ezen az oldalon.

borondok.jpg

 

5. Utazás témájú faliórák

Megint óra, csak kicsit másképp. Nem hiába, az óra tényleg egy klasszikus ajándék, de ezek a stílusos faliórák cseppet sem unalmasak. Az örök kedvenc Párizsos faliórákon kívül többféle kreatív darabokkal találkozhatsz ezen az oldalon.

utazas-temaju-faliorak.jpg

 

6. Világvárosok bögrén 

... és egyéb konyhai eszközökön és lakásdekorációs tárgyakon. Párizs megunhatatlan, de London és New York is kedvelt témája a lakásdekor márkáknak. A bögre lehet izgalmas is: minőségi porcelánból, szép ajándékdobozban igazán kedves ajándék, vagy ajándékkísérő.

porcelan-bogrek_1.jpg

 7. Ha valami különlegeset szeretnél: paraván New York látképével

New York szerelmesei biztos hogy örömtáncot járnak majd, ha meglátják ezt a paravánt, ami nem csak a funkciójának megfelelően használható, de szuper dekorációs elem vagy térelválasztó is válhat belőle. 

new-york-paravan.png

 

8. Hangulatos lábtörlők

Inkább ajándékkísérőnek, vagy magatoknak otthonra, esetleg barátoknak javaslom ezt az ötletet. Gyakori utazóknak, sokat autózóknak aranyos ajándék ez a lábtörlő. A kádkilépő pedig a tengerpart szerelmeseinek fog tetszeni!

kilepok-labtorlok.jpg

Egy utazásmániás egyébként valószínűleg egy utazásnak, vagy egy utazási utalványnak örülne a legjobban, ám ha mégsem engedheted meg magadnak, hogy ennyi pénzt áldozz ajándékra, akkor a fenti ajándékötletekből bátran válogass, biztos, hogy nagy örömet fogsz szerezni!

Ha van ötleted, amellyel kiegészítenéd a felsorolást, várom hozzászólásban! :)

Köszönöm hogy elolvastad ezt a bejegyzést, szép napot Neked!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr2311945215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serious Samantha 2016.11.10. 08:29:18

Ez most nagyon jól jött, köszönöm szépen ☺
süti beállítások módosítása