Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Mi kerüljön a fa alá? Ajándékötletek nőknek és férfiaknak

2017. december 08. - Megérzések_admin

Nem múlhat el a karácsony anélkül, hogy legalább egyszer ne rogyjunk az ágyra összetörve a következő kérdéssel: mit vegyek a páromnak? Vagy az anyukámnak, az apósomnak, a nagymamámnak és még sorolhatnánk. Annak ellenére, hogy talán már megtörtént, mi mégis arra biztatunk: ne ess kétségbe! Helyette vess egy pillantást a következő ötletekre!

ajandekok_fejlec.jpg

A tusfürdő-dezodor díszcsomagolásba bújtatott párosától azért nem nehéz kreatívabbnak lenni, kivéve akkor, ha meg sem próbáljuk. Számos szuper ötlet kering az univerzumban, csak meg kellene találni a hozzánk, vagyis a szerettünkhöz illőt. Ha mindenképp egyszerű ajándék mellett döntünk, akkor legalább vigyünk bele egy kis kreativitást. Ha pipere holmikat vásárolunk, csomagoljuk mamuszba! Kössük át egy szalaggal a két mamuszt, és csúsztassuk bele az ajándékokat. Vagy, ha egy üveg pezsgőért nyúlunk, akkor vegyünk mellé édességeket is, és ragasszuk a pezsgő oldalára. Máris sokkal jobban néz ki! Még egy virágtartót vagy egy képkeretet is testre lehet szabni, ha egy kicsit elengedjük magunkat.

73c99e353f2d1a1238dc52d40522ba3d.jpg

A csészékben meg például az a csodálatos, hogy megtölthetjük faggyúval, és máris átalakul egy lélegzetelállító gyertyává. Tökéletes ajándék anyukáknak, nagymamáknak vagy nagynéniknek. De ez még mind semmi! Készíthetünk bőségszarut is, amelybe különböző lakásdekorációs elemeket rejtünk. Na, meg persze egy kis édességet vagy egy üveg bort.

01f8676579856f002a0e73cc184f44a5.jpg

És, ha már bor, akkor férfiak. Természetesen ők is kaphatnak bőségszarut, vagy egy általunk összeállított szettet. Egy ilyen csomagolásban még egy borotvahab vagy egy tusfürdő sem mutatna bénán. És mi minden kerülhet bele ebbe a meglepetésbe? Alkoholos ital, különböző poharak, sörbontó, szivar, nyakkendő, tusfürdő, parfüm, dezodor, édesség, toll, többféle rövidital kis kiszerelésben, bőr karkötő, óra stb.

stir-it-up-vagolap.jpg

Akkor van a legegyszerűbb dolgod, ha egy konyhaördög vagy konyhatündér szerepel a megajándékozandó személyek listáján. A webshopunkban is számos konyhai eszközt találsz, amelyeknek bármelyik szakács vagy szakácsnő örülne. Vegyél például egy tálcát, rá egy különleges szalvétát, egy sütőkesztyűt, bele pedig konyhai eszközöket. Kösd át egy szalaggal vagy csomagold be, a meglepetés garantált! Sőt, egy férfi mindjárt jobban örül egy új kötött sálnak, ha két borosüveget csomagolsz bele, és úgy adod át.

6af4577d8bb0d301ab9b02428ddd695e.jpg

Bár a következő ötletek nem feltétlenül a fa alá kerülnek, mégis a legkedvesebb ajándékok közé tartoznak, hiszen a készítőjük biztosan beleadta a szívét-lelkét. Ezek pedig a saját kezűleg elkészített gasztroajándékok.

Ha még mindig bizonytalan vagy, látogass el a webshopunkba vagy a Pinterest oldalunkra, ahol már létrehoztunk neked egy táblát, tele ajándékötletekkel!

A nagy ajándékvadászatban azonban ne feledkezz el arról, hogy ez az időszak a hangulatról és a szeretetről szól. Olvasd el ezt a 24 tippet, hogy igazán rá tudj hangolódni az ünnepekre, és még véletlenül se csússz el semmivel.

Képek forrása: pinterest.com, welcome-home.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr6713456715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása