Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Valódi felüdülésre vágysz? Dobd fel az otthonod egy kis bohóval!

2018. január 15. - Megérzések_admin

Szeretnél egy olyan otthont, ahová felüdülés belépni? Ahol elég körbepillantanod, és máris átjárja a szíved a boldogság és a szabadság? Egy otthon, ami visszatükrözi a színes személyiségedet, a bevállalós vagányságodat és az egyedi stílusodat? Akkor nincs másra szükséged, csak egy csipet lazaságra, két evőkanál mintára és egy jó nagy tál fantáziára. Keverd össze a hozzávalókat, és kész a lélegzetelállító bohém szoba!

fejlec1.jpg

Amíg mások a letisztult, modern helységekért vannak oda, te inkább a zsúfolt, élénk és élettel teli szobákat imádod? Akkor most jól figyelj! Ezekkel az ötletekkel a te otthonod is vidám és mozgalmas lesz.

53fd6171230d3842679818587432202e.jpg

Tudom, tudom. Csak ránézel erre az eszméletlen hangulatú fürdőszobára, és máris nyakig merülnél a füstölők és aromás szappanok habjaiban. Egy jó könyv, egy ínycsiklandó kakaó, így lesz teljes az élvezet. Szerezz be néhány növényt (ha te is a virággyilkosok közé tartozol, akkor inkább az igénytelenebb zöldek kínálatát figyeld), pár rattan, vagy fonott kosár virágtartót, egy fém törölközőtartót, egy izgalmas mintájú szőnyeget és egy-két nem mindennapi képet a falra.

29f4dfdaa659fc6e61f0fc3d30633ad0.jpg

A Te kedvenc helyed is a nappali? Akkor még jobban fogod imádni, miután feldobtad néhány színes kiegészítővel. Egy mintás szőnyeg persze ide is kell, de ne feledkezz el az ízlésesen csicsás párnákról sem, amelyek szó szerint magukra vonzzák a tekintetet. Ha nem szereted az igazi növényeket, akkor szerezz be néhány művirágot. Emellett persze jól mutat a fa dohányzóasztalon egy antik lámpa, néhány könyv, a kanapé mellett egy papasan fotel, a falon pedig egy óriási álomfogó.

d43f427ab97f7f37989ce586e674d487.jpg

Ó, és ha már álomfogó, akkor menjünk is át a hálószobába. Feltűnően jól mutatnak a falon a kötött és fonott díszek, egy makramé függöny az ablak előtt, a plafonról lecsüngő csecsebecsék és virágtartók. A bohém stílus egyik jellegzetessége a lakásban a rengeteg virág. Szó szerint rengeteg. Ám ne feledkezz meg a képekről sem, amelyek akár egy egész falrészt beteríthetnek. Aztán jöhet még néhány mintás padlópárna és egy plafonról lelógó hintaágy. Hát nem lenyűgöző?

Ha szeretnél még több ötletet és inspirációt kapni, akkor látogass el a Pinterest oldalunkra, ahol számos vidám és mozgalmas bohém stílusú szobát gyűjtöttünk Neked össze!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr2813576581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása